2022-2023 GÜNCEL RİBA ANKETLERİ

RİBA anketleri her yıl okulun rehberlik ihtiyaçlarını belirlemek için Mayıs ayında uygulanır.

YÖNERGE

Öncelikle her bir grup için kullanılmak üzere anket formun indirilip o gruba uygulandıktan sonra veriler o gruba ait sonuç çizelgelerine geçirilir.

Örneğin; 1/A Şubesinde Öğrenci, Veli ve Öğretmen için önce form indirilip uygulanır, daha sonra elde edilen veriler sınıf sonuç çizelgesine aktarılır. Son aşamada bütün sınıflara ait veriler Okul Sonuç Çizelgesine aktarılır.

Bu şekilde okulunuzun öğrenci, öğretmen ve velilerinden rehberlik ihtiyaçlarına dair önemli fikirler elde edebilirsiniz.

***RİBA uygulama sonucunda oluşan veriler Okul Sonuç Çizelgelerine aktarıldıktan sonra Tuşba RAM'a DYS üzerinden mayıs ayının sonuna kadar gönderilmesi gerekir. RAM okullardan gelen bu verileri kullanarak bölge düzeyinde rehberlik ihtiyaçlarını saptayacak ve gelecek senenin yerel hedeflerinin belirlenmesine katkı sağlayacaktır.

30.05.2021 5426

Okul Öncesi Veli Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Okul Öncesi Öğretmen Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Okul Öncesi Sınıf Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Okul Öncesi Okul Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İlkokul Öğrenci Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

İlkokul Veli Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

İlkokul Öğretmen Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

İlkokul Sınıf Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

İlkokul Okul Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Ortaokul Öğrenci Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Ortaokul Veli Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Ortaokul Öğretmen Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Ortaokul Sınıf Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Ortaokul Okul Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Lise Öğrenci Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Lise Veli Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Lise Öğretmen Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Lise Sınıf Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

Lise Okul Sonuç Çizelgesini İndirmek İçin Tıklayınız.

RİBA Bölge Sonuç Çizelgesi indirmek için tıklayınız.

Adres:
Özalp Yolu Üzeri Kömürcüler Karşısı Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlkokulu Pansiyonu Yanı // Beyüzümü Mahallesi Özalp Yolu Caddesi A Blok 21/A Tuşba/ VAN