Tuşba Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Tuşba Rehberlik ve Araştırma Merkezi Çalışanları olarak “Her insan değerlidir ve insan değerliliği, onun başarı ve davranışlarından değil insan olarak var olmasındandır.” Felsefesini benimsemiş bireylerden oluşan bir topluma ulaşmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven; bilimsel anlayışa, yaratıcılığa, hoşgörüye, sevgiye, demokratik tutum ve davranışa sahip, insan haklarına saygılı, çevresi ile uyumlu bireyler olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil: ...
Servis Bilgisi: ÇARŞI MERKEZİNDEN (HZ.ÖMER CAMİSİNİN YANINDAN) KALKAN KÖMÜRCÜLER-TOKİ MİNİBÜSLERİYLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Sportif Etkinlikler: RAM´LAR ARASI FUTBOL TURNUVASI- RAM´LAR ARASI MASA TENİSİ TURNUVASI
Bilimsel Etkinlikler: Kurumumuz her sene en az bir proje ve en az üç araştırma yapmaktadır.
Proje Çalışmaları: Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi Projesi- Oyun Terapisi Eğitimi Projesi- Psikolojik Resim Testleri Eğitimi- Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme Projesi- Rehber Öğretmenimle Geziyorum Görüyorum ve Öğreniyorum Projesi

Telefon - 0432 216 7124

WEB - https://tusbaram.meb.k12.tr

Adres - Özalp Yolu Üzeri Kömürcüler Karşısı Abdurrahman Gazi İşitme Engelliler İlkokulu Pansiyonu Yanı // Beyüzümü Mahallesi Özalp Yolu Caddesi A Blok 21/A Tuşba/ VAN

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Kurumumuz Tuşba İlçe merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım Hz.Ömer Camisi durağından kalkan kömürcüler-toki servisi

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2-3 km